duminică, 27 noiembrie 2011

Prima masa la restaurant

S-a intamplat cam devreme, zic eu, dar Maia se simte bine deocamdata :) O sa vedem ce ne aduc zilele urmatoare.
Povestea e ca azi am iesit cu un grup de prieteni la masa. Maia a dormit pana la ora la care noi trebuia sa fim la restaurant, asa ca am zis ca iau borcanasul cu mancare de acasa sa i-l dau la restaurant, rugandu-ma in gand ca City Grill sa aiba scaun de masa pentru copii.
Ca sa nu mai pierd vremea cu incalzitul acolo, m-am gandit sa bag repede borcanasul la microunde (alta chestie pe care nu o fac de obicei, dar acum eram in criza de timp), sa il incalzesc bine de tot, astfel incat pana la restaurant sa se raceasca si sa fie numai bun de mancat. Numai ca, in timp ce scoteam borcanasul din frigider, suna telefonul, raspund, incep sa vorbesc, creierasul meu se comuta pe pilot automat si bag borcanasul cu tot cu capac la microunde. 3 minute mai tarziu, capacul era langa borcanas, cu jumate din continutului borcanasului pe el, iar din cuptor ma izbea un miros ciudat - nu mi-am dat seama daca de ars, de metal, anyway am decis ca nu mai iau borcanasul si ca o sa ne descurcam la fata locului cumva.
Ajunsi acolo, exact cum am intrat ne-a intampinat un scaun de masa pentru copii (chiar unul f dragut, de la Peg Perego), asa ca macar din punctul asta de vedere m-am relaxat. Apoi am comandat ciorba de cocos si pastrav la gratar cu piure. Maia a mancat cam 10 linguri de ciorba si jumatate din portia de cocos din ciorba mea, plus jumatate de pastrav si cateva linguri de piure. Eu m-am declarat multumita, ei a parut sa-i placa foarte tare, mai ales pestele, asa cum ma asteptam.
Nu intentionez sa repetam experienta prea curand, dar per total nu cred ca a fost chiar asa de rau.

Un comentariu:

Lilypie First Birthday tickers